GPIB - IEEE488.2

GPIB - IEEE488.2

ICS Electronics GPIB - IEEE488.2 is een productlijn van GPIB (General Purpose Interface Bus) controllers en interfaces van ICS Electronics, die voldoen aan de IEEE 488.2-standaard. Deze producten bieden een gestandaardiseerde methode voor het aansluiten en besturen van meet- en regelapparatuur in laboratoria, industriële en onderzoeksomgevingen.

De GPIB-controllers en interfaces van ICS Electronics zijn ontworpen om naadloze integratie mogelijk te maken tussen computers en verschillende GPIB-compatibele apparaten, zoals dataloggers, oscilloscopen, spectrum analyzers en meer. Door gebruik te maken van de GPIB-standaard kunnen gebruikers betrouwbaar gegevens verzenden en ontvangen tussen verschillende apparaten, waardoor complexe meet- en regelsystemen kunnen worden opgezet.


Belangrijke kenmerken van ICS Electronics GPIB - IEEE488.2-producten zijn onder meer:


1. Hoge betrouwbaarheid: Robuuste constructie en betrouwbare prestaties voor kritieke toepassingen.

2. Brede compatibiliteit: Ondersteuning voor verschillende besturingssystemen en programmeertalen, waaronder LabVIEW, MATLAB en meer.

3. Eenvoudige installatie en configuratie: Plug-and-play-functionaliteit en gebruiksvriendelijke software voor gemakkelijke setup en bediening.

4. Flexibele connectiviteit: Verschillende interfaces en aansluitopties om te voldoen aan de behoeften van verschillende toepassingen en omgevingen.


ICS Electronics GPIB - IEEE488.2-producten bieden een complete oplossing voor het beheer en de controle van GPIB-gebaseerde apparaten, waardoor nauwkeurige metingen en gegevensverzameling mogelijk zijn in diverse toepassingen.

To Top