Durabook R8 volledig robuuste 8" tablet

Durabook lanceert eerste ventilatorloze 8-inch volledig robuuste tablet met Intel® 12e generatie CPU
R8 is 's werelds enige volledig robuuste 8-inch tablet zonder ventilator met 12e generatie Intel® Core™-processors, die een unieke combinatie biedt van uitstekende prestaties en ultieme draagbaarheid voor de moderne mobiele werknemer.

       

 

Durabook, het wereldwijde merk voor robuuste mobiele oplossingen dat eigendom is van Twinhead International Corporation, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn nieuwe R8, 's werelds eerste ventilatorloze 8-inch volledig robuuste tablet met 12e generatie Intel® Core™-processors voor uitzonderlijk krachtige prestaties.
"Durabook-apparaten zijn ontworpen om te voldoen aan de toenemende eisen van buitendienstmedewerkers die werkzaam zijn in enkele van de meest uitdagende sectoren, waaronder productie, transport, logistiek, buitendiensten en nutsbedrijven, evenals wetshandhavingsafdelingen en overheidsinstanties", aldus Twinhead CEO Fred Kai. “Deze medewerkers hebben vaak zowel hoge prestaties als draagbaarheid nodig, twee tegenstrijdige behoeften – nu is er de R8. De R8 voldoet frontaal aan al deze vereisten, waardoor werknemers de efficiëntie en prestaties kunnen verbeteren, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.”
 
Revolutionaire computerprestaties
De enige 8-inch robuuste tablet op de markt die is uitgerust met 12e generatie Intel® Core™-processors, biedt de R8 een ongeëvenaarde combinatie van kracht en draagbaarheid, met een gewicht van slechts 0,86 kg (1,9 lbs). De Pentium® Gold CPU biedt prestaties die tot 450% sneller zijn dan vergelijkbare apparaten die op Intel® Atom®-processors draaien en tot 800% wanneer ze zijn uitgerust met Intel® Core™-processors. Bovendien vergroten de Intel® Iris Xe Graphics van de tablet de rekenkracht om grote hoeveelheden gegevens, afbeeldingen en videofeeds in realtime te verwerken, wat een betrouwbare mobiele oplossing biedt ter ondersteuning van digitale en externe bewerkingen voor diverse professionele toepassingen.
 
Ontwerp zonder ventilator voor de meest uitdagende omgevingen
Het ventilatorloze ontwerp van de R8 biedt grenzeloze aanpassingsmogelijkheden en is speciaal gebouwd om de zwaarste workloads aan te kunnen en tegelijkertijd te voldoen aan de eisen van de zwaarste omgevingen, waaronder olie en gas en mijnbouw. Ontworpen om in de palm van de hand te passen voor ultieme mobiliteit, is de R8 gemaakt met het oog op duurzaamheid. Gecertificeerd met MIL-STD-810H om vallen tot 6 voet te weerstaan, beschikt het apparaat ook over IP66- en ANSI/UL C1D2-certificering. Dit maakt het de perfecte tool voor buitendienstprofessionals in een breed scala van industrieën die ondersteuning op afstand nodig hebben om kritieke informatie vast te leggen en te openen terwijl ze nauwkeurig en efficiënt diagnoses uitvoeren onder alle omstandigheden, inclusief potentieel explosieve atmosferen.
 
Ongeëvenaarde helderheid en ultieme functionaliteit
Met een 8-inch LCD-scherm (1280 × 800) met Durabook's gepatenteerde DynaVue®-technologie en een helderheid tot 800 nits, biedt de R8 een uitzonderlijk beeld in alle omstandigheden, inclusief direct zonlicht. Geoptimaliseerd voor gebruik in elke uitdagende werkomgeving, biedt het ook capacitieve multi-touch-prestaties met vier door de gebruiker te selecteren modi, of het nu gaat om een ​​stylus, vinger, handschoen of in de regen voor ultieme veelzijdigheid. Deze nieuwste robuuste tablet beschikt ook over superieure functionaliteit. Uitbreidingsopties omvatten een barcodelezer, ethernet RJ-45, seriële poort RS-232, RFID/NFC-lezer, smartcard- en magneetstriplezer om de bruikbaarheid te vergroten voor werknemers die buiten de traditionele kantooromgeving werken.
 
Uitzonderlijke connectiviteit met een lange levensduur
Durabook weet dat veldwerkers betrouwbare, resistente en zeer veelzijdige apparaten met continue connectiviteit nodig hebben, dus de R8 is gebouwd om aan deze eisen te voldoen. Thunderbolt 4-technologie biedt krachtigere, flexibelere connectiviteit met de moderne werkplek, terwijl geavanceerde draadloze mogelijkheden, waaronder Intel® WI-FI 6E AX211, Bluetooth® V5.2, LTE en GPS de communicatie en productiviteit in het veld verbeteren. Deze naadloze connectiviteit betekent dat mobiele medewerkers overal en altijd met het centrale kantoor kunnen communiceren. Bovendien zorgt de ultralange batterijduur van de robuuste tablet van maximaal 16 uur voor continue prestaties, waardoor downtime wordt geminimaliseerd voor maximale productiviteit, terwijl de verwisselbare batterij ervoor zorgt dat medewerkers het apparaat in verschillende ploegen kunnen gebruiken zonder te hoeven stoppen en opladen.
 
Ga voor volledige specificaties en meer informatie naar R8 Fully Rugged Tablet
 
Gepubliceerd op: 01-12-2022
To Top