Rugged Solutions

Rugged Solutions

Rugged Notebooks en Rugged Tablets

Met een rugged notebook of tablet heeft een een computer welke tegen een stootje kan. Vallen, trillen, stoten, lage temperaturen, hoge temperaturen, vuil en regen zijn geen partij voor een robuuste notebook of tablet. In vele sectoren, zoals bouw, onderhoud, Defensie, inspectie en bij de brandweer is een rugged notebook of tablet onmisbaar. Heeft u een robuuste computer nodig? Neem dan even contact met ons op. Fieldworks Direct BV zal u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw toepassing.

Een rugged notebook of tablet voor diverse industrieën en toepassingen

Wij vertegenwoordigen een aantal gerenommeerde fabrikanten (waaronder Getac, Durabook, Ruggon, ...) en bieden een complete lijn robuuste mobiele laptops, tablets en convertibles voor diverse industrieën en toepassingen. Rugged (Volledig en Semi-Robuuste) Notebook en (Convertible) Tablet Computers zijn mogelijk duurder dan commerciële versies. Echter, de praktijk wijst uit dat ze in werkelijkheid een besparing op leveren voor bedrijven. Commerciële portable computers zijn niet ontworpen om buitenshuis gebruikt te worden, rugged computers wel!

 

 

Voor iedere toepassing het juiste robuuste device

Bent u vaak onderweg voor uw werk? Heeft u uw notebook of tablet regelmatig buiten nodig? Dan is een rugged  mobiele computer wat u nodig heeft. Voor meer informatie of een persoonlijk advies, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar +31 (0) 73 624 1111.
Al een model gezien dat u graag zou willen aanschaffen? Ook voor het aanvragen van een offerte kunt u ons altijd even bellen.

To Top