Industrial Monitor

Industrial Monitor

Industriële monitoren zijn robuuste beeldschermapparaten die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van ruwe operationele omgevingen die vaak voorkomen in industriële omgevingen. Deze monitoren zijn gebouwd om extreme temperaturen, vocht, stof, trillingen en andere omgevingsfactoren te weerstaan die de prestaties van standaardmonitoren kunnen beïnvloeden.


Industriële monitoren hebben doorgaans duurzame behuizingen van materialen zoals metaal of ruggedized kunststof, die bescherming bieden tegen fysieke schade en zorgen voor lange termijn betrouwbaarheid. Ze worden vaak geleverd met functies zoals IP65 of hogere classificaties voor water- en stofbestendigheid, waardoor ze bestand zijn tegen blootstelling aan vloeistoffen en vuil die veel voorkomen in industriële omgevingen.


Deze monitoren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en configuraties om verschillende industriële toepassingen te passen, variërend van kleine bedieningspanelen tot grote beeldschermen voor het monitoren van complexe processen. Ze kunnen opties bevatten zoals touchscreen-functionaliteit voor intuïtieve interactie, hoge helderheid voor zichtbaarheid in heldere omgevingen, en brede kijkhoeken voor flexibiliteit in installatie.


Over het algemeen spelen industriële monitoren een cruciale rol bij het bieden van real-time datavisualisatie aan operators, waardoor efficiënte monitoring en controle van industriële processen mogelijk wordt terwijl duurzaamheid en betrouwbaarheid worden gegarandeerd in uitdagende omgevingen.

Desc
per pagina

12 producten

 1. 22" TFT Multi-function Grade Touch LCD Monitor

  22" TFT Multi-function Grade Touch LCD Monitor

   

  ● 22" TFT 300 nits WSXGA LCD
  ● Spill and dust resistant design (front panel: IP65, whole enclasure: IPx1)
  ● Built-in internal microphone/2W stereo speakers
  ● Optional Bluetooth reader/1.3 mega pixels camera combo/RFID
  ● Supports multi-signal inputs: VGA, S-video, video, DVI, Audio-in, 3 USB ports (1 slave, 2 host)
  ● Supports wall mount, desktop stand and VESA FPMPMI
  ● Supports NTSC, PAL

   

Desc
per pagina

12 producten

To Top