Industrial Switch

Industrial Switch

ICPDAS industriële switches zijn netwerkapparaten die worden gebruikt in industriële omgevingen om de connectiviteit van apparaten in een netwerk te beheren en te controleren. Deze switches zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen en uitdagingen van industriële toepassingen, zoals hoge betrouwbaarheid, robuustheid, en ondersteuning voor industriële protocollen en standaarden.


Industriële switches van ICPDAS bieden verschillende functies die geschikt zijn voor industriële netwerken, zoals:

1. Robuuste behuizing: Deze switches zijn gebouwd om te kunnen werken in ruwe omgevingen met hoge temperaturen, vochtigheid, trillingen en elektromagnetische interferentie.

2. Gigabit Ethernet: Ze bieden hoge snelheden voor gegevensoverdracht om te voldoen aan de eisen van moderne industriële toepassingen.

3. PoE-ondersteuning (Power over Ethernet): Sommige modellen bieden PoE-ondersteuning, waardoor apparaten zoals IP-camera's, draadloze access points en VoIP-telefoons van stroom kunnen worden voorzien via de Ethernet-kabel, waardoor de behoefte aan extra voedingskabels wordt geëlimineerd.

4. VLAN-ondersteuning: Virtual Local Area Network (VLAN) -ondersteuning maakt het mogelijk om het netwerkverkeer te segmenteren en te beheren voor betere prestaties, beveiliging en schaalbaarheid.

5. Redundante voedingsingangen: Voor betrouwbare werking bieden sommige modellen redundante voedingsingangen om te zorgen dat het systeem blijft werken, zelfs als een voedingsbron uitvalt.

ICPDAS industriële switches zijn ideaal voor gebruik in fabrieken, magazijnen, transportnetwerken, energieopwekkingssystemen, en andere industriële omgevingen waar betrouwbare en robuuste netwerkconnectiviteit essentieel is.

To Top