RuggON introduceert de krachtige LUNA 3 8" volledig robuuste tablet

"Robuuste apparaten hoeven niet te groot of omvangrijk te zijn", aldus Sean Lee, RuggON Sales VP. " Bij RuggON zijn robuuste tablets ontworpen om aan bijna alle vereisten te voldoen die compatibel zijn met verschillende markttoepassingen. LUNA 3 in zijn compacte formaat, met krachtige computers die alle taken op locatie efficiënt verwerken. Met twee militaire standaardcertificeringen, IP65-classificatie, vier voet drop-capaciteit en 1000 nits zonlicht leesbaar display, deze 8 "toughie is perfect geschikt voor magazijnwerk, drones en bepaalde soorten politiewerk."
 
De LUNA 3 wordt geleverd met een 11e generatie Intel® Core™ i5-processor (1145G7E) met Intel® Iris® Xe graphics, met ongeëvenaarde mogelijkheden op het gebied van productie, grafische prestaties en op AI gebaseerde prestaties. Het heeft 8 GB RAM en 64 tot 512 GB M.2.2242 SSD-opslag.
 
Het besturingssysteem Windows 10 IoT Enterprise (SAC) helpt gebruikers IoT-oplossingen te bouwen waarop ze kunnen vertrouwen, waardoor hun apparaten, gegevens en identiteiten veilig blijven. Het helpt gebruikers ook om hun apparaten met elkaar, hun netwerk en de cloud te verbinden. Het apparaat bevat ook Wi-Fi 6 en Bluetooth v5.2, wat zorgt voor kwaliteit en naadloze communicatie.
 
Het 8" (1280 x 800) TFT LCD-scherm met 1.000 nits zonlicht-leesbaar scherm ondersteunt nacht- en stealth-modi voor de hele dag beschikbaarheid, binnen en buiten. Het 10-punts P-CAP capacitieve multi-touchscreen ondersteunt handschoen-, touch- en Stylus met harde punt Een optionele digitizer is beschikbaar.
 
De ingebouwde robuustheid van de RuggON LUNA 3 is afgeleid van de MIL-STD-810H (zorgt voor werking in veeleisende omgevingsomstandigheden) en MIL-STD-461G-certificeringen, IP65-classificatie, 4'-drop-mogelijkheid en een display gemaakt van Gorilla Glass 3 , die uitstekende bescherming biedt tegen breuk en krassen.
 
De voeding wordt geleverd door een standaard (3S1P), 10,8 V, 2100 mAh, 22,7 Wh of uitgebreide (3S2P), 10,8 V, 4200 mAh, 45,4 Wh batterij. Een uniek batterijbeschermingssysteem biedt batterijveiligheid en gezondheidsdiagnostiek. Het maakt gebruik van een milieuvriendelijke USB-C-adapter om op te laden en ondersteunt snel opladen.


 
Gepubliceerd op: 01-10-2022
To Top