Surge Protection

Surge Protection

ICP DAS (Industrial Control Products Data Acquisition System) biedt ook oplossingen voor overspanningsbeveiliging. Deze oplossingen zijn ontworpen om apparatuur te beschermen tegen schade veroorzaakt door spanningspieken en overspanning, die vaak voorkomen in industriële omgevingen als gevolg van bliksem, schakelactiviteiten of elektrische storingen.


Overspanningsbeveiligingsproducten van ICP DAS omvatten onder andere:


1. Overspanningsbeveiligingsapparaten: Deze apparaten worden geïnstalleerd tussen de voedingsbron en de te beschermen apparatuur en leiden overspanningen weg van de apparatuur naar aarde, waardoor schade aan de apparatuur wordt voorkomen.

2. Surge Protectors voor communicatieinterfaces: Deze apparaten worden gebruikt om communicatieverbindingen zoals RS-232, RS-485, Ethernet en USB te beschermen tegen overspanningen die kunnen optreden als gevolg van bliksem of andere elektrische storingen.

3. Overspanningsbeveiligingsmodules: Deze modules kunnen worden geïntegreerd in besturings- en automatiseringssystemen om gevoelige elektronische componenten te beschermen tegen schade door overspanning.

4. DIN-rail monteerbare overspanningsbeveiliging: Deze apparaten zijn ontworpen om eenvoudig te worden gemonteerd op standaard DIN-rails in schakelkasten en bieden bescherming tegen overspanning voor alle apparatuur die op de rail is gemonteerd.


Deze overspanningsbeveiligingsoplossingen van ICP DAS helpen om de betrouwbaarheid en levensduur van industriële apparatuur te verhogen door deze te beschermen tegen de schadelijke effecten van spanningspieken en overspanning. Ze zijn ontworpen met het oog op de specifieke behoeften en uitdagingen van industriële omgevingen en bieden een effectieve manier om de apparatuur te beschermen tegen onverwachte elektrische gebeurtenissen.

Desc
per pagina

3 producten

Desc
per pagina

3 producten

To Top