Durabook Rugged Tablet en Notebooks
Durabooks, die koopt u bij een gespecialiseerde leverancier als Fieldworks Direct B.V. Fieldworks Direct B.V. staat bekend als een jong en dynamisch bedrijf dat zich ontwikkeld heeft tot een bekende leverancier van industriële ICT-producten als diverse soorten hardware en software, industriële computers, tablets en monitoren en alle bijbehorende accessoires. Durabooks mogen uiteraard niet in ons assortiment ontbreken. 

Durabooks: fully of semi rugged
In ons assortiment hebben wij zowel fully rugged als semi rugged Durabooks. Wat is het verschil, wilt u misschien weten voordat u Durabooks offerte gaat aanvragen. Een fully rugged Durabook is een volledig robuuste laptop. Durabooks van dit type kunnen iedere heftige situatie aan en zijn daarom terug te vinden bij de openbare veiligheid, defensie en in de transport. Semi rugged Durabooks daarentegen zijn iets commerciëler en lijken meer op standaard laptops. Echter, zij zijn beter bestand tegen intensief gebruik en hebben een sterke magnesium behuizing, waardoor ze toch net iets meer aankunnen dan de laptops die u in een reguliere winkel kunt kopen.

Fundament langdurige relatie
Fieldworks Direct B.V. heeft het onderhouden van langdurige relaties hoog in het vaandel staan. Een degelijke dienstverlening is daarom een ware must. Heeft u nog vragen over onze Durabooks, dan staan wij ook u graag te woord. Bel gerust eens naar +31 (0) 73 624 1111.

 


To Top