Industriele Tablet


Fieldworks Direct B.V. is één van de belangrijkste leveranciers van robuuste mobiele computers voor diverse industrieën en toepassingen: u kunt bij ons ook terecht voor een industriële tablet. In de afgelopen jaren hebben wij bedrijven in de sectoren defensie, brandweer en bouw kunnen helpen aan de benodigde industriële computers, tablets en hard- en software. Fieldworks Direct B.V. staat bekend als een toonaangevende leverancier van innovatieve producten die ook het leveren van een klantvriendelijke service hoog in het vaandel heeft staan.

Industriële tablet die lang meegaat
Industriële laptops en tablets worden vaak gezien als dure apparaten, duurder dan commerciële computers. Echter, in de praktijk blijkt vaak dat zij in de werkelijkheid veel langer meegaan en uiteindelijk dus een besparing opleveren. Commerciële tablets en laptops zijn immers niet gemaakt voor buitengebruik en de industriële varianten wel. Daarom hebben ze een veel langere levensduur. De robuuste industriële tablets die Fieldworks Direct B.V. levert hebben een touchscreen display en zijn lichtgewicht. Ideaal om te vervoeren en makkelijk in het gebruik.

Vraag een offerte aan
Heeft u interesse in de industriële tablets die Fieldworks Direct B.V. levert? Via onze website kunt u een offerte aanvragen. De service die wij aan al onze klanten en partners leveren is overigens altijd gratis. Heeft u een vraag over onze een industriële tablet of over één van onze andere producten? Bel dan even naar +31 (0) 73 624 1111.


To Top