Relay Modules

Relay Modules

ICPDAS relay modules zijn apparaten die worden gebruikt in industriële automatiseringssystemen om relaisuitgangen te bieden voor het schakelen van elektrische apparaten, zoals motoren, pompen, kleppen en verlichting. Deze modules zijn ontworpen om digitale signalen om te zetten in relaisuitgangen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen waarbij het nodig is om elektrische circuits te schakelen.

Relaismodules kunnen worden gebruikt voor zowel aan/uit-besturing als voor het schakelen van elektrische stromen met verschillende spanningen en stromen, afhankelijk van de specificaties van de module. Ze kunnen worden gebruikt om apparaten in te schakelen of uit te schakelen op basis van externe signalen van sensoren, schakelaars, of een PLC (Programmable Logic Controller).

ICPDAS relay modules zijn vaak voorzien van isolatie en storingsbescherming om betrouwbare werking te garanderen, zelfs in veeleisende industriële omgevingen waar elektrische ruis of spanningspieken kunnen optreden. Deze modules zijn ontworpen om te voldoen aan industriële normen en bieden robuuste prestaties voor kritische toepassingen waar betrouwbaarheid van essentieel belang is.

Desc
per pagina

Items 1-18 van 45

Pagina
Desc
per pagina

Items 1-18 van 45

Pagina
To Top