Telebyte

Telebyte

The Telebyte Lightning/Surge Protector 22NX is een geavanceerde beveiligingsoplossing die specifiek is ontworpen om elektronische apparatuur te beschermen tegen blikseminslag en spanningspieken. Deze protector is ontworpen om te worden geïnstalleerd tussen de data- of communicatiekabel en de aangesloten apparatuur, zoals computers, netwerkapparaten, telefoonlijnen en meer.


Belangrijkste kenmerken van de Telebyte Lightning/Surge Protector 22NX zijn onder meer:


1. Bliksembeveiliging: Beschermt aangesloten apparatuur tegen schade veroorzaakt door blikseminslag en andere elektrische ontladingen.

2. Spanningspiekbeveiliging: Voorkomt schade aan apparaten door plotselinge spanningspieken in het elektriciteitsnetwerk.

3. Betrouwbare werking: Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën voor maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid.

4. Eenvoudige installatie: Kan eenvoudig worden geïnstalleerd in verschillende omgevingen en configuraties voor snelle en gemakkelijke beveiliging van apparatuur.

De Telebyte Lightning/Surge Protector 22NX biedt een essentiële laag van bescherming voor gevoelige elektronische apparatuur en kan worden gebruikt in diverse toepassingen, waaronder telecommunicatie, datanetwerken, industriële automatisering en meer.

Desc
per pagina

1 product

Desc
per pagina

1 product

To Top