Semi Rugged Notebooks

Semi Rugged NotebooksLees meer

Semi rugged laptops of Semi robuuste notebooks zijn meer commerciële computers, met standaard beschikbare componenten, die aanzienlijk zijn aangepast en verbeterd voor intensief gebruik. Het niveau van robuustheid kenmerkt zich voornamelijk door de sterke magnesium behuizing, een schok of gel-mounted harde schijf en een spatwaterdicht toetsenbord.

Semi rugged laptops, voor als u nét dat beetje extra vraagt van uw laptop

Maakt u veelvuldig gebruik van uw laptop? Bent u vaak op pad voor uw werk waarbij u uw laptop meeneemt? Dan is het zeker de moeite waard om te investeren in één van de semi rugged laptops die u vindt bij Fieldworks Direct B.V. In ons assortiment vindt u semi rugged laptops die beschikken over de modernste specificaties en werken op de nieuwste besturingssystemen. De extra stevigheid van de laptop doet dan ook niet af dat ze qua technologie minder aankunnen. Met een semi robuuste laptop haalt u een stukje kwaliteit in huis. Extra bescherming nodig? Kies dan voor één van onze volledig robuuste laptops.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk eens het assortiment aan semi rugged laptops. Ziet u een laptop bij die precies voldoet aan uw wensen? Vraag dan direct uw offerte aan. Wilt u zich vrijblijvend laten adviseren door één van onze betrokken en enthousiaste medewerkers? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 73 624 1111

1 artikel(en)

De Durabook S15AB is een robuuste laptop met 15.6” Full HD Display. Zo is er geavanceerde anti-shock technologie toegepast op de laptop, welke het lcd-scherm beschermt tegen schade door schokken, trillen en vallen. Hierbij zijn het toetsenbord en het touchpad extra beschermd tegen vloeistoffen. Dit maakt de Durabook S15AB rugged laptop perfect om te gebruiken in zware omstandigheden die het een en ander eisen van de robuustheid van de laptop. U bestelt uw Durabook S15AB natuurlijk bij dé specialist op het gebied van robuuste technologie: Fieldworks Direct B.V.

De Durabook S15AB, apparatuur dat tegen een stootje kan

Zware werkomstandigheden vereisen apparatuur die tegen een stootje kan. Met de Durabook S15AB weet u zeker dat het goed zit. Deze laptop valt namelijk in de semi-robuuste klassen qua robuustheid en kan hierdoor heel wat hebben wat betreft schokken, water en vuil. Verder beschikt deze laptop over de volgende specificaties:

● Durabook S15AB robuuste laptop
● Snelle Intel® Core i5 of i7 Processor
● 15.6 inch Full HD (1920x1080) Scherm
● Tot 16 GB geheugen en 1TB SSD
● Wireless LAN ac & Bluetooth V4.0
● IP5x beschermd
● MIL-STD810G Robuust
● 4 USB Poorten & 1 RS232 Seriële Poort
● HDMI Poort en VGA
● Optioneel met 4G / LTE + GPS Modem

Meer weten over de Durabook S15AB? Of wilt u misschien direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Fieldworks Direct B.V. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: +31 (0) 73 624 1111. Wij staan voor u klaar om u van dienst te zijn.

1 artikel(en)
  • Deskundig advies
  • Flexibiliteit
  • Oplossingen
Advies nodig?