Nieuw de RuggOn REXTORM PX-501B

Published at 2017-12-04 13:28:01

RuggON Rextorm PX-501B - Full Rugged Tablet PC
Ready for the real Field Work

De RuggOn REXTORM PX-501B

      Intel Core i51000 Nits Sunlight Readable DisplayDual Mode Touch Screen

10.1” Volledig Robuuste Windows Tablet PC

De Rextorm PX-501B Windows tablet PC geeft je een ongekende ervaring op het gebied van extreme kracht gecombineerd met ongekende uitbreidbaarheid.
 RuggON REXTORM PX-501B
 RuggON REXTORM PX-501B

Meer dan een aanraakscherm

De geavanceerde aanraaktechnologie van de Rextorm PX-501B kan onbedoelde aanrakingen negeren, zoals de handpalm, mist en regen,waardoor de juistheid van gegevensinvoer gegarandeerd is. De technologie van de PX-501B zorgt voor een nauwkeurige interactie van de precieze digitizer pen of passieve styluspen met 2 mm punt met het aanraakscherm waardoor een fantastisch schrijfgevoel wordt gegarandeerd. De Rextorm PX-501B is standaard voorzien van handschoenvriendelijk touchscreen met Gorilla Glass3 en is beschermd om externe impacts te weerstaan en te voldoen aan de behoeften welke geëist worden in het veld. Kortom, de nieuwe PX-501B is echt speciaal apparaat voor mobiele werknemers.

Meer dan uitmuntende afleesbaarheid

De Rextorm PX-501B, de first-to-market 10.1" volledig robuuste tablet met een zeer helder 1000 nits display, gecombineerd met zeer hoge WUXGA (1920x1200) resolutie, optische bindingstechnologie en Gorilla Glass om de zichtbaarheid in direct zonlicht te maximaliseren terwijl de kijkprestaties worden verbeterd met aandacht voor ieder detail..
 RuggON REXTORM PX-501B
 RuggON REXTORM PX-501B

Klaar voor veldwerk

De Rextorm PX-501B is standaard uitgerust met talloze I/O-poorten welke uitzonderlijke connectiviteitsmogelijkheden, waaronder Ethernet (RJ-45), RS-232. En het uitbreidbare ontwerp voor data collectie en de programmeerbare functieknoppen geeft functionaliteiten en productmogelijkheden.

De Perfecte Link@ Atijd, Overal

Uitgerust met de nieuwste en complete communicatietechnologiën, waaronder GNSS, 802.11 ac, Bluetooth 4.0 en 4G LTE, ervaren mobiele medewerkers een precieze positionering, snellere verwerking, bredere dekking en een stabielere gegevensoverdracht, zelfs rond gebouwen of bomen. 
 RuggON REXTORM PX-501B

Geavanceerde Security Perimeter

Naast de gecodeerde SSD met FIPS 140-2-certificering, bieden we ook de Janus USB Ignition Key en een aangepaste knop om snel SSD-gegevens te wissen tijdens noodsituaties

.RuggON REXTORM PX-501B

 

Long-lasting Power

Een hot-swappable batterijontwerp betekent dat de batterij kan worden uitgenomen en teruggeplaatst zonder de Rextorm PX-501B uit te schakelen. Voor langdurig gebruik in het veld is er ook een hoge capaciteit batterij beschikbaar die maar liefst tot 13 uur batterijduur biedt. Voor extreme energiebesparingen kan de ECO-modus via de DashON-app van RuggON worden ingeschakeld voor een nog langere levensduur van de batterij.*De weergegeven batterduur is gebaseerd op MobileMark 2012® media mode testing.
 RuggON REXTORM PX-501B

  • Deskundig advies
  • Flexibiliteit
  • Oplossingen
Advies nodig?